Over ons - Endless Hair
15136
page-template-default,page,page-id-15136,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Over ons

Wij hebben een “Endless”passie voor mooi haar en dat voel je gelijk als je bij ons binnen bent.

 

Onze salon is ruim en luxe opgezet en daardoor perfect voor een heerlijk moment voor jezelf. Wij nemen de tijd voor een advies op maat, je krijgt een écht wellness moment door middel van een heerlijke hoofdmassage met speciaal voor jou geselecteerde verzorgingsproducten én een warme handdoek toe… need we say more 😉

In je kapsel denken wij graag met je mee. Geen standaard stukje eraf, we maken graag een coupe en/of kleur die écht bij jou past en je nog mooier laat stralen. We blijven ons eindeloos ontwikkelen en zijn altijd up to date wat betreft de laatste kleur- en kniptechnieken en reizen hiervoor zelfs Europa door.

Wij geven je een complete behandeling, zodat je er voor lange tijd weer tegenaan kan. Oh, en dat uiteraard onder het genot van een smakelijke verwennerij.

Ons professionele team staat vol passie en creativiteit voor je klaar. Spreekt aandacht, wellness, betrouwbaarheid, kwaliteit, een beetje verwennerij én mooi haar jou aan? Loop gerust eens binnen, bel of plan zelf online gelijk een afspraak in en ervaar het zelf!

 

Colinda websitefoto

Colinda

Eigenaresse

Colinda is de eigenaresse van Endless Hair. Ze is al meer dan 25 jaar als zelfstandig ondernemer in de kappersbranche werkzaam, waarvan 5 jaar met Endless Hair. Colinda is een echt mensenmens. Ze is gespecialiseerd in haarverlengingen, kleuren, knippen en fohnen.

foto-bo

Bo

Hairstyliste

Bo is een echte allrounder en is op haar best als ze alle verschillende facetten van het kappersvak mag uitvoeren. Wat mensen zeggen over Bo: “Open, geduldig, vrolijk en heeft een goed luisterend oor”. Specialisme: Krulhaar knippen en hair weaving

foto-Romy

Romy

Hairstyliste

Romy is een zeer secure, enthousiaste en positieve stylist. Wat mensen zeggen over Romy: “Vrolijk, lief en enthousiast”. Specialisme: Herenvak, opsteken/vlechten/touch-up, balayages en blonde kleuringen.

Marit

Marit

Hairstyliste

Marit heeft met haar jarenlange ervaring veel verschillende kanten van het kappersvak gezien. Ze houdt van het creëren van het totale plaatje en vind het belangrijk dat je je eigen haar ook goed krijgt thuis. Wat mensen zeggen over Marit: “Warm, open, veel aandacht voor de klant en geduldig.” Specialisme: Knippen, kleuren en adviseren.

marit

Louise

Hairstyliste

Louise is nagelstyliste en een echte allrounder in het kappersvak. Ze vind het herenvak heel fijn om te doen, maar houdt ook erg van föhnen en kleuren. Sowieso is Louise snel enthousiast. Wat mensen zeggen over Louise: Lief, aardig, kan goed luisteren en is meelevend.