Onze merken - Endless Hair
14931
page,page-id-14931,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Onze merken

fuente_01

Put uit de natuurlijke “bron” van een unieke haarverzorgingslijn. FUENTE heeft zich met “huid & haar” gewijd aan de ontwikkeling van exclusieve haarverzorgings-, kleur-, omvormings- en stylingproducten op natuurlijke basis.

Alle producten verenigen de regenererende krachten van de natuur. Vooral de specifieke eigenschappen van plantaardige, werkzame substanties, aangevuld met zeer zuiver, met ionen verrijkt bronwater uit Laguna Fuente de Piedra dragen hieraan bij.

wella-sp_02-1

Wella System Professional Exclusieve haarproducten van Wella System Professional.

Verkrijg een nieuw niveau van haarverzorging en stylingperfectie met oplossingen die op maat zijn gemaakt voor uw unieke en specifieke behoeften. Kies hier nauwkeurig de juiste SP Care en stylingproducten voor u en creëer gepersonaliseerde haarperfectie!
De haarverzorgingsproducten van Wella Professionals geven geweldige resultaten en maken uw haar glanzender, gezonder en levendiger.

color-wow_04-1

Color Wow is een mineraalpoeder dat werkt als een soort make-up voor je haar. Je brengt het poeder met een kwast aan op de aanzet et voilà: weg uitgroei. Color Wow dekt meteen, zelfs als je donkere uitgroei hebt die je lichter wil maken. Het product is verkrijgbaar in de kleurpigmenten platina, blond, lichtbruin, middelbruin, donkerbruin en zwart. Dus of je nou grijze of donkere uitgroei hebt is er voor ieder wat wils.

121212

Beschadigd haar? Olaplex! Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals fohnen en en de slijltang voor beschadigd haar. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. Ik het ergste geval breekt het haar zelfs af.