Onze merken

Bij Endless Hair is topkwaliteit en persoonlijk klantcontact onze prioriteit, daarom werken we uitsluitend met de beste merken.

Fuente

Bij Endless Hair kiezen we al vele jaren voor Fuente, en dat is niet zomaar. De prachtige kleuren en luxe producten zijn zacht voor het haar én de natuur. Fuente is vegan, zonder dierlijke ingrediënten of toevoegingen, en ze zetten zich in tegen dierenmishandeling en voor het behoud van bossen. De natuurlijke en plantaardige ingrediënten, samen met de pure aroma’s, geven de producten hun unieke geur. Ervaar het zelf en laat ons je adviseren. Ontdek ook de mogelijkheid tot een milieuvriendelijke refill voor je favoriete shampoo of care. Goed voor de planeet én je portemonnee!

max pro

Bij ons vind je enkel het beste: wij gebruiken én verkopen alle hairtools van Max Pro. Met hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid biedt Max Pro maximale waarde voor jouw geld. Als marktleider in professionele stylingtools zijn we zo overtuigd van onze kwaliteit dat we levenslange garantie bieden op onze stijl- en krultangen. Eenmalig aanschaffen, voor altijd genieten van perfect gestyled haar. Hoe gaaf is dat?

Olaplex

Olaplex is onze trots. Met zijn unieke kracht herstelt het beschadigd haar van binnenuit door de miljoenen zwavelbruggen te versterken. Dit zorgt voor structuur, sterkte en stabiliteit. De gepatenteerde formule van Olaplex is een gamechanger, waardoor we verbluffende resultaten behalen in het herstellen van de haarkwaliteit. Of het nu gaat om een herstelbehandeling of het toevoegen aan blondering/kleuring, Olaplex houdt je haar in optimale conditie voor een leven lang mooi haar.

sukie q

Sukie Q heeft meer dan 25 jaar ervaring in hair extensions en het inzetten ervan voor professionals.

Wij kiezen alleen voor de beste Virgin kwaliteit, dat betekent nooit eerder chemisch behandeld of gekleurd.

Met de zachte natuurlijke beweging  / structuur  van het haar bereiken wij  de mooiste resultaat voor en natuurlijke mengeling van u eigen Europees haar.

De Genius weft zorgt voor flinterdunne en zachte randjes en natuurlijke uitstraaling.

De kleuren zijn uiteindelijk of jij en coole of warme haarkleur wil bereiken, alles is mogelijk.