Djarling - Endless Hair
15025
page,page-id-15025,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Djarling

Wat is Djarling orginal hair?

Djarling hairextensions zijn in 1988 ontwikkeld door de Deense Jette Djarling en is de leider in de markt met hoge kwaliteit in zowel de hairextensions als het systeem.

Djarling hairextensions bestaan uit 100% echt haar en is een mix van Indiaas en Europees haar waardoor zowel de kracht als de zachtheid op een natuurlijke en elegante manier overeenkomen met het Nederlandse haar.

Schermafbeelding 2017-01-31 om 10.57.19

De methode

De Djarling methode waarbij de extensions worden samengevoegd met uw eigen haar is zeer uniek aangezien dit de vriendelijkste methode is op de markt. Het geeft uw haar de natuurlijke rust om te groeien. Met de hand wordt er langs de hoofdhuid een dun u-vormig vlechtje gemaakt. Daarna wordt de rand van de hairextensions met de hand ingeweven, samengevoegd. Dankzij deze methode wordt er geen gebruik gemaakt van chemicaliën of lijm. De extensions zijn zo ontworpen dat het haar en de hoofdhuid niet wordt overbelast.

Freehand cutting

Het knippen van de hairextensions is anders dan het knippen van uw natuurlijke haar. Om balans te krijgen tussen de extensions en uw natuurlijke haar, maken we gebruik van speciale kniptechnieken. Het is daarom niet mogelijk om een natuurlijk resultaat te bereiken met een traditionele kniptechniek. Door de speciale freehand cutting zal het eindresultaat volledig natuurlijk zijn. Wij adviseren daarom onze klanten ook altijd het haar te laten knippen bij ons in de salon.

Endless Hair zal haar klanten voordurend begeleiden en adviseren over de juiste verzorging en producten zodat de levenduur van uw extensions optimaal zal zijn.

Prijzen

Aangezien wij op maat werk leveren is het lastig om prijzen te noemen. Om u toch een indicatie te kunnen geven hieronder de uitleg van de prijzen voor de eerste behandeling en een aantal voorbeelden. Let wel, bij de eerste behandeling koopt u het Djarling Hair . Dit eenmaal gekochte haar kunt u minimaal 6 maanden tot 12 maanden hergebruiken. Om de 2 maanden komt u terug om alleen het Djarling Hair weer omhoog te laten zetten, hiervoor hanteren we vaste prijzen inclusief knippen en stylen.

De prijzen voor de eerste behandeling zijn gebaseerd op 2 factoren, namelijk : de aantal handgeweven randen van uw eigen haar dat u nodig heeft en het aantal banen Djarling Hair. Haar vermeerderen vanaf 225,- euro, Haarverlenging vanaf 470,- euro

De eerste behandeling zal iets meer tijd in beslag nemen, omdat we het haar terplekke op maat samenstellen en het daarna in uw eigen haar geknipt wordt, zodat het een geheel vormt. Dit is in de prijs inbegrepen.

Als u heeft gekozen voor een Djarling hairweaving, dan adviseren wij om de 2 maanden het haar weer omhoog te laten zetten. Omhoog zetten inclusief knippen en stylen vanaf 75,-

We halen dan de handgeweven mini-dunne randen eruit en weven deze opnieuw tegen uw hoofdhuid, daarna wordt het haar er weer terug in genaaid. Factoren zoals de snelheid dat uw eigen haar groeit en de juiste verzorging spelen bij dit advies een rol.